Lepels en vergieten

Verschillende emaille keukenhulpjes bij Keukenemaille.nl

Ook zo gek op emaille? Bij Keukenemaille.nl vindt u emaille lepels en vergieten voor in uw nostalgische keuken en nog meer keukenhulpjes van emaille om de sfeer van vroeger in uw keuken te brengen. Op het gebied van koken met emaille hebben wij van alles in huis. Naast emaille (steel) pan...

Verschillende emaille keukenhulpjes bij Keukenemaille.nl

Ook zo gek op emaille? Bij Keukenemaille.nl vindt u emaille lepels en vergieten voor in uw nostalgische keuken en nog meer keukenhulpjes van emaille om de sfeer van vroeger in uw keuken te brengen. Op het gebied van koken met emaille hebben wij van alles in huis. Naast emaille (steel) pannen, maatbekers, braadsledes en waterketels, shopt u bij ons ook emaille keukenhulpjes, als:

  • soeplepel of juslepel

  • schuimspanen

  • een vergietlepel

  • vergieten en steel vergieten

  • lepelrekken

Met al deze emaille keukenhulpjes, maakt u uw nostalgische keuken compleet en creëert u veel gezelligheid. Bestelt u bij ons bijvoorbeeld een emaille lepel of vergiet, dan heeft u uw bestelling doorgaans met twee werkdagen in huis. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen twee tot vijf werkdagen geleverd. En voor bestellingen boven de € 20,00 rekenen wij geen verzendkosten.

Emaille keukenhulpjes voor de soep

Gezellig eten met vrienden of familie en de sfeer uit grootmoeders tijd beleven. Wie wil dat nou niet? Samen eten rondom de Bogrács, ook wel goulashketel of heksenketel genoemd, deden de Hongaren vroeger al. Tijdens de tochten die ze maakten, kookten ze soep of vlees van de zwakke dieren uit hun kuddes.

Wilt u ook lekker gezellig genieten met gezin, familie of vrienden? Maak dan een lekkere pan soep met één van onze emaille pannen en schuif met elkaar aan tafel. Voor het maken van een lekkere pan soep, hebben wij allerlei handige keukenhulpjes als een soeplepel, schuimspaan of steelvergiet.

De meest gebruikte keukenhulpjes vindt u in onze webshop ook gezamenlijk op één lepelrek. Heeft u al wel de soeplepels en dergelijke, maar nog geen lepelrek? Dan kunt u het lepelrek ook los bij ons aanschaffen. Keukenemaille verkoopt het lepelrek in de kleur blauw en creme. U kunt de keukenhulpjes dagelijks gebruiken in de keuken en tegelijkertijd staat het lepelrek ook nog eens gezellig als decoratie aan de wand.

Witte lepels en vergieten

De lepels en vergieten in onze webshop zijn van wit emaille. De keukenartikelen zijn gemaakt van staal en afgewerkt met een emaille beschermlaag.  U kunt emaille lepels en vergieten gewoon gebruiken tijdens uw dagelijkse kook momenten, maar wij adviseren wel om er voorzichtig mee om te gaan. Mocht u per ongeluk een stukje emaille van uw lepel of vergiet afstoten, dan kan er roest ontstaan en dat is toch zonde.

Emaille is in principe onverslijtbaar en maakt de producten duurzaam. Ze gaan dus ook nog eens heel lang mee. Emaille producten zijn goed voor uw portemonnee en het milieu. Dat is toch een fijne gedachte?

De opscheplepel is verkrijgbaar in meerdere maten, zo ook de populaire vergiet op pootjes. Bent u nog op zoek naar emaille vergiet met een zwarte rand?  

Uw bestelling verzenden of ophalen?

Shop uw emaille keukengerei bij elkaar en ervaar de sfeer van vroeger in uw keuken. Naast thuisbezorgen is het bij Keukenemaille ook mogelijk om uw bestelling zelf af te halen in Heerhugowaard. Woont in in de buurt van Heerhugowaard en wilt u uw bestelling komen ophalen? Dat kan! Zodra u bestelling klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op.  

Meer

Lepels en vergieten Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items