Emmers en potten

Emmers en potten van emaille

Denkt u aan emaille? Dan denkt u wellicht aan emaille emmers. Emmers van emaille zijn erg trendy en voor allerlei doeleinden geschikt, zoals voor bijvoorbeeld de grote schoonmaak.

Wilt u een emaille emmer aanschaffen? Dan zit u helemaal goed bij Keukenemaille.nl. Geëmailleerde emmers zijn in verschillende maten, kl...

Emmers en potten van emaille

Denkt u aan emaille? Dan denkt u wellicht aan emaille emmers. Emmers van emaille zijn erg trendy en voor allerlei doeleinden geschikt, zoals voor bijvoorbeeld de grote schoonmaak.

Wilt u een emaille emmer aanschaffen? Dan zit u helemaal goed bij Keukenemaille.nl. Geëmailleerde emmers zijn in verschillende maten, kleuren en motieven te koop.

Ook emaille potten shopt u bij Keukenemaille.nl. Eigenlijk zijn het grote voorraadpotten. Vroeger had men veel voorraadpotten of voorraadblikken in huis. In de voorraadpotten werden droge voedingswaren bewaard, zoals bonen, suiker, meel en rijst. Zoekt u een voorraadpot voor het bewaren van bijvoorbeeld gedroogde peulvruchten? Kies dan voor een voorraadpot van emaille.

Welke emmers en potten hebben wij in ons assortiment?

  • emmers met print

  • rode emmers met witte stip

  • grote emmers in de kleuren rood, wit en blauw

  • emmer met deksel

  • emmer met schenktuit

  • grote voorraadpotten in de kleuren blauw en rood

Keukenemaille heeft een ruime keuze aan emaille emmers en emaille potten. Kijk eens even lekker rond in onze collectie en beleef alvast de sfeer uit grootmoeders tijd. Wilt u de emmers en potten in het echt zien? Een deel van onze collectie staat uitgestald bij Gaaf Groen Center aan de Meerweg 1 te Alkmaar. Bel ons of stuur een mailtje voor meer informatie.

Emaille emmers: handig en decoratief

Emmers en potten van emaille zijn functioneel en decoratief. Wij hebben grote emaille emmers met een inhoud van 5, 8 en 10 liter. Emmers kunt u nooit teveel hebben, want ze kunnen overal voor gebruikt worden. Als u een emaille emmer gaat gebruiken voor het schoonmaken in huis, dan past er in ieder geval voldoende sop in.

Een grote emmer is zeker handig als u de vloer wilt dweilen met een mop. Ook is de emmer handig om allerlei spullen in te bewaren. Bewaar bijvoorbeeld uien of aardappelen in een emaille emmer. Of zet een mooie grote hortensia in een geëmailleerde emmer. Dit staat prachtig. Een emaille emmer is slijtvast en zou het hele jaar door als bloempot buiten kunnen staan.

De witte emmer met schenktuit is ook een handige en decoratieve emmer tegelijk. Vroeger werd deze emmer gebruikt als melkemmer. Melk uit de uiers van de koe belandde met melken rechtstreeks in de emmer met schenktuit. De melk kom zo gemakkelijk in grote melkbussen worden geschonken. Nu is deze emmer vooral decoratief.

Emaille potten: vroeger en nu

Emaille voorraadpotten hebben wij in een uitvoering van 2, 3 en 5 liter. Daar kunt u heel veel in bewaren en dat is uiteraard weer erg handig. Decoratief zijn de emaille potten ook. Ze staan erg mooi op de plank in de provisiekast. De karakteristieke eigenschappen van emaille maken een geëmailleerde voorraadpot tot een uniek product. Emaille is en blijft een bijzonder, fraai en tijdloos materiaal. Het was niet alleen vroeger handig, maar ook in deze moderne tijd zijn emaille producten ideaal.

Emmer met deksel

Emaille producten werden vanwege hygiënische redenen veel gebruikt in de keuken van vroeger. De witte emaille emmer is zo’n artikel. De emmer kan gebruikt worden als bijvoorbeeld emmer voor GFT-afval of als luieremmer. Ook kunt u de emmer gebruiken als prullenbak op kantoor of in de slaapkamer.  De emmer met deksel heeft een inhoud van 8 liter. Een leuk detail aan de emmer is het hengsel met de een houten handgreep. Bestel de emmer of een van onze andere handige en decoratieve emaille artikelen eenvoudig online.

Meer

Emmers en potten Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items