Emmers en potten

Emmers en potten van emaille

Denkt u aan emaille? Dan denkt u wellicht aan emaille emmers. Emmers van emaille zijn erg trendy en voor allerlei doeleinden geschikt, zoals voor bijvoorbeeld de grote schoonmaak.

Wilt u een emaille emmer aanschaffen? Dan zit u helemaal goed bij Keukenemaille.nl. Geëmailleerde emmers zijn in verschillende maten, kleuren en motieven te koop.

Ook emaille potten shopt u bij Keukenemaille.nl. Eigenlijk zijn het grote voorraadpotten. Vroeger had men veel voorraadpotten of voorraadblikken in huis. In de voorraadpotten werden droge voedingswaren bewaard, zoals bonen, suiker, meel en rijst. Zoekt u een voorraadpot voor het bewaren van bijvoorbeeld gedroogde peulvruchten? Kies dan voor een voorraadpot van emaille.

Emaille emmers: handig en decoratief

Emmers en potten van emaille zijn functioneel en decoratief. Wij hebben grote emaille emmers met een inhoud van 5, 8 en 10 liter. Emmers kunt u nooit teveel hebben, want ze kunnen overal voor gebruikt worden. Als u een emaille emmer gaat gebruiken voor het schoonmaken in huis, dan past er in ieder geval voldoende sop in.

Een grote emmer is zeker handig als u de vloer wilt dweilen met een mop. Ook is de emmer handig om allerlei spullen in te bewaren. Bewaar bijvoorbeeld uien of aardappelen in een emaille emmer. Of zet een mooie grote hortensia in een geëmailleerde emmer. Dit staat prachtig. Een emaille emmer is slijtvast en zou het hele jaar door als bloempot buiten kunnen staan.

Emaille emmers en emaille potten voor de grote schoonmaak en voorraad

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters