Waterkannen

Soorten emaille waterkannen

Met een emaille waterkan, wordt water inschenken echt een feestje. Voor leuke en hippe waterkannen, bent u bij Keukenemaille aan het juiste adres. Een emaille waterkan is functioneel, maar staat ook heel mooi als decoratie. Welke waterkan is uw favoriet? Er zit vast een emaille waterkan voor u bij in ons assortiment. U kunt kiezen uit onderstaande waterkannen:

  • witte waterkan met zwarte randen

  • rode waterkan met witte stippen

  • blauwe waterkan

Alle waterkannen zijn goed voor 2 liter water, sap of welk drankje u ook maar wilt inschenken. De afmetingen van de waterkannen zijn 21 cm hoog. De bovenzijde is 10 cm en de onderzijde heeft een diameter van 14 cm. Voor de scherpe prijs van € 12,95, bent u al de trotse eigenaar van zo’n prachtige emaille waterkan.

Beleef de sfeer van vroeger met allerlei emaille keukenspullen. Behalve emaille waterkannen, kunt u bij Keukenemaille ook terecht voor nostalgische sfeermakers als koffiekannen en melkkannen. Maar ook een waterketel, een Mini Bogrács, schalen, lepels, vergieten en een lepelrek zorgen voor veel sfeer en decoratie. Zo vindt u bij ons heel veel emaille keukenproducten om uw keuken of veranda gezellig mee aan te kleden, maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon in gebruik nemen. Dat is nog eens leuk en gezellig ontbijten, lunchen of koffie drinken, zoals men vroeger deed.

Smaakvol water in een emaille waterkan

Tegenwoordig is het hip om een smaakje aan gewoon kraanwater toe te voegen. Veel water drinken is goed voor een mens. Maar altijd maar dat saaie kraanwater gaat toch ook een beetje vervelen. Bent u uitgekeken op standaard kraanwater? Maak dan eens water met een smaakje. Smaak toevoegen aan water kan bijvoorbeeld met citrusvruchten allerlei soorten bessen, verse kruiden, komkommer of vruchten als watermeloen, ananas en aardbeien. Lekker tijdens warme zomerse dagen. De geëmailleerde waterkan met smaakwater staat gezellig op tafel tijdens een barbecue of als u heerlijk in de schaduw ligt te relaxen. Het zelfgemaakte smaakwater doet in een emaille waterkan uit grootmoederstijd en drinkt u gewoon lekker uit een emaille beker.

Emaille waterkan als bloemenvaas

Een emaille waterkan staat leuk decoratie op tafel of op een landelijk dressoir, maar u kunt een emaille waterkan nog voor meer doeleinden gebruiken, zoals een bloemenvaas. Met echte bloemen of zijdebloemen heeft u een prachtige eyecatcher op de keukentafel

Droog een emaille waterkan goed af

Wij adviseren u om een emaille waterkan na gebruik goed af te drogen. Dit geldt overigens voor alle emaille artikelen. Emaille wordt voor het grootste gedeelte met de hand aangebracht. Het kan daardoor voorkomen dat emaille niet altijd helemaal goed is afgewerkt. Wanneer de wat zwakke plekjes regelmatig in aanraking komen met water kan roestvorming optreden. Door het emaille goed te reinigen en goed te drogen kan roestvorming worden voorkomen. En zo kunt u heel lang genieten van uw emaille artikelen.

Emaille waterkannen voor functioneel en decoratief gebruik.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters