Emaille pannen

Nostalgisch koken met emaille pannen

Bij emaille pannen denkt men aan nostalgie. Pannen uit grootmoeders tijd. Wilt u de kooksfeer van vroeger beleven? Kies dan voor koken met emaille pannen. Keukenemaille heeft een uitgebreide collectie aan emaille pannen. Pannen in vele kleuren en maten. Bent u van plan om een grote pan lekkere grootmoeders groentesoep te gaan koken? Wij hebben pannen met een inhoud tot en met 12 liter. En om de soep te roeren hebben wij een passende grote houten pollepel, zodat uw pan natuurlijk mooi blijft. Is het niet gezellig om met het hele gezin te genieten van de soep met een functionele en decoratieve emaille kookpan in het midden van de keukentafel? 

Voordelen van emaille

De emaille laag op de pannen heeft allerlei voordelen voor het koken. Onze emaille pannen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ijzer. Emaille is in feite een glazuurlaag dat wordt aangebracht op voorwerpen van metaal of aardewerk. Een emaille pan gaat dan ook een leven lang mee. Veel pannen bevatten nikkel, maar emaille pannen niet. Daarom zijn emaille pannen ook een goed alternatief voor mensen met een nikkelallergie.  

Bent u eenmaal in het bezit van een emaille pan, dan wilt u natuurlijk dat deze zo nieuw mogelijk blijft. Dat snappen wij helemaal. Daarom delen wij graag onze onderhoudstips voor emaille kookgerei met u.

Grote collectie emaille pannen voor nostalgisch kookplezier.

Er zijn 14 producten.

Item 1-9 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters