Emaille schalen

Emaille schalen bij Keukenemaille.nl

Oh wat zijn ze leuk en decoratief! Emaille schalen. U kunt ze overal voor gebruiken. Voor de leuke authentieke emaille schalen moet u bij Keukenemaille.nl zijn. Wij hebben emaille schalen in vele kleuren, prints en vormen, zoals:

  • schalen met oren

  • schalen met bloemenprint

  • schalen in de kleur rood, blauw en wit

  • kleine en grote schalen

  • ovale schaal

  • grijs gewolkte schaal

Verschillende soorten emaille schalen om mee te serveren en presenteren. Wilt u wat ideetjes opdoen voor het gebruik van geëmailleerde schalen, leest u dan vooral verder. Shop een schaal of kom van emaille voor een aantrekkelijk prijs. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen thuis bezorgd, zodat u al snel de sfeer van vroeger kunt ervaren.  

Allerlei handige emaille schalen

Bent u op zoek naar een emaille schaal of kom? Keukenemaille.nl heeft emaille schalen voor allerlei gebruiksdoeleinden. De emaille schalen zijn verkrijgbaar met een diameter van 12 cm tot en met 30 cm. Voor elke gelegenheid is er wel een perfecte schaal of kom. Neem nou de ovale schaal. Dit is een mooie witte schaal waar u bijvoorbeeld luxe borrelhapjes op kunt serveren of een heerlijke zalmsalade op kunt presenteren. Wanneer u een etentje geeft in de vorm van een buffet, staan emaille schalen heel gezellig op tafel. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder oren. Wilt u iets warms serveren, dan is een schaal met oren weer erg handig.

De kleine schaaltjes, ofwel emaille kommen, zijn  bijvoorbeeld ideaal om een soepje in te serveren of voor een ontbijtje met yoghurt. Verder staan ze gezellig op tafel met nootjes, chips of juist een gezonde snack, als komkommer of snoeptomaatjes.Kortom: schaaltjes heb je nooit teveel!

Schalen met oren  

Welke schalen heeft Keukenemaille in haar assortiment? Wilt u een emaille schaal met oren? Deze is bij ons beschikbaar in verschillende maten en in de kleuren wit, rood en blauw met een zwarte rand.  Ook hebben wij een crèmekleurige emaille schaal met oren en een zwarte rand. Deze is te bestellen in twee verschillende maten. Zoekt u een grote schaal? Dan is de grote schaal met een inhoud van 5 liter wellicht wat voor u. Natuurlijk vindt u ook een schaal met een grijs gewolkte patroon in onze collectie.

Emaille schalen zijn handig, want ze kunnen ook op het fornuis of in de oven worden gebruikt. Als u een emaille schaal in de oven zet, zorg dan wel dat er voedsel in zit. Zonder voedsel, olie of boter, trekt de schaal krom. Zet een emaille schaal of kom ook nooit in de magnetron, want dat daar houden emaille producten niet zo van.

Schalen zonder oren

Schalen zonder oren hebben zijn te bestellen in afmetingen van 14 tot en met 24 cm doorsnee. Ook de hoogtes variëren. Wat dacht u van een emaille kom in de kleur rood met een stippenmotief? Of een grote rode schaal met zwarte rand? Wilt u toch liever een schaal met een inhoudsmaat van 1,5 liter? Ook die hebben wij in het assortiment.

Gek op bloemen? Kies dan voor een emaille schaal met bloemenmotief? Is het niet leuk om een meerdere producten uit deze bloemenserie te verzamelen? Wij hebben voor u ook een emaille mok (0,4 liter), een waterkan, een theepot of een melkkan met deksel. Omdat de schalen licht in gewicht zijn, zou u ze ook mee kunnen nemen op reis of als u gaat picknicken. U kunt emaille schalen gewoon overal voor gebruiken en u kunt er van alles in bewaren.

Emaille schalen in meerdere kleuren, met en zonder oren.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters