Melkkannen

Emaille melkkannen

Met emaille melkkannen haalt u de sfeer van vroeger terug in huis. Emaille melkkannen zijn functioneel en staan heel decoratief op tafel tijdens het ontbijt of de lunch. U kunt de emaille melkkan uiteraard gebruiken waar hij oorspronkelijk voor is bedoeld. Maar gebruiken als decoratiemodel is ook een optie. Het bijzondere uiterlijk van de emaille melkkan maakt het een leuk decoratief artikel. Tot slot zou u een emaille melkkan kunnen gebruiken als bewaarpot.

In de emaille voorraadpotten van Keukenemaille.nl heeft u de mogelijkheid om grote hoeveelheden voedingswaren te bewaren. In een melkkan met deksel zou u kleinere hoeveelheden rijst, bloem of deegwaren kunnen bewaren. Ideaal voor als u wat kleiner huishouden heeft.

Diverse soorten melkkannen

In onze webshop treft u diverse melkkannen aan. Kijk eens rond en maak kennis met prachtige emaille en uitgebreide collectie melkkannen. Functioneel of gewoon leuk als decoratie. Welke melkkan heeft uw voorkeur?

  • gebloemde melkkan met deksel

  • melkkan in de kleur rood met witte stippen én deksel

  • melkkannetje met maataanduiding

  • melkkannen met oren

  • melkkan met ganzenprint

  • kleine melkkannetjes

Rauwe melk

Tegenwoordig kopen de meeste mensen melk uit een pak bij de plaatselijke supermarkt. Maar vroeger haalde men altijd melk bij de boer in een melkkan. Het verlangen naar gezonde, verse en onbewerkte voedingsmiddelen en dranken komt steeds meer terug. Onbewerkte voeding is gezond. Het zijn veelal voedingsproducten uit de natuur, waar geen geur-, kleur-, smaakstoffen en E-nummers aan zijn toegevoegd om ze langer houdbaar te houden. Rauwe melk is dan ook verser dan volle of halfvolle melk uit de supermarkt. Koop melk weer vers bij de boer en proef de heerlijke volle en romige smaak. Neem een handige emaille melkkan met een inhoud van 1 of 2 liter mee, want deze komt bij het bezoekje naar de boerderij goed van pas. Dat wordt weer ouderwets genieten tijdens het ontbijt, de lunch of het koffiedrinken. Drinkt u liever geen rauwe melk? Verhit de melk dan eerst in onze handige melkkan met handgreep. Deze melkkan zet u zo op het vuur.

Emaille melkkannen voor het opschuimen van melk

Op zoek naar een emaille melkkan voor het opschuimen van melk? Een kleinere melkkan is ideaal voor het maken van melkschuim. Heerlijke melk voor uw kopje cappuccino of latte. Wij hebben diverse leuke melkkannen met een inhoudsmaat van 1 liter, die perfect zijn om opschuimmelk in te maken. In melkkannen tot 1 liter past melkschuim voor 4 tot zes koppen cappuccino. Melkkannen zijn echt een aanwinst in iedere keuken. Kiest u een emaille melkkan in een frisse pastel blauwe kleur? Of wordt een gezellige melkkan met ganzenprint?

Wilt u onze emaille melkkannen, pannen, waterketels, maatbekers, borden en veel meer in het echt bewonderen? Wij staan op diverse markten, beurzen en fairs. Wilt u weten wanneer en waar wij staan? Bel dan naar +31 (0)6 12242368 voor meer informatie. Ook is het mogelijk om uw uw bestelling persoonlijk ophalen. Bel ons en uw bestelling staat klaar op het afgesproken moment.

Emaille melkkannen in meerdere maten. Melkkannen met of zonder deksel

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters