Emaille bekers

Emaille bekers zijn hip en veelzijdig!

Emaille bekers zijn eigenlijk gewoon mokken en ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het ontwerp van emaille bekers is eenvoudig en simpel. Maar dat is juist zo kenmerkend voor dit soort bekers. De bekers horen eigenlijk thuis in iedere servieskast. Ook zijn het handige bekers voor op de camping of  ...

Emaille bekers zijn hip en veelzijdig!

Emaille bekers zijn eigenlijk gewoon mokken en ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het ontwerp van emaille bekers is eenvoudig en simpel. Maar dat is juist zo kenmerkend voor dit soort bekers. De bekers horen eigenlijk thuis in iedere servieskast. Ook zijn het handige bekers voor op de camping of  uw buitenkeuken. Emaille bekers of mokken kunt u eigenlijk overal voor gebruiken. Ze zien er hetzelfde uit als de bekende stenen mok. Alleen zijn ze een stukje lichter in gewicht en daardoor praktischer om me te nemen onderweg.

Vroeger trof je ze bijna in ieder huishouden aan. Een beker van emaille is dus een hippe en multifunctionele beker. Geëmailleerde keukenspullen zie je steeds meer terug. Er is zoveel te verkrijgen, te denken valt aan maatbekers, lepels en vergieten, borden, schalen, koffiekannen, waterkannen en emmers. Allemaal producten om mee te koken, te serveren of om mee te decoreren.  

Tips voor gebruik van een emaille beker

De unieke eigenschappen van emaille maakt een de beker geschikt voor zeer veel toepassingen. U krijgt wat bruikbare tips en ideeën van ons voor het gebruik van een geemailleerde beker.

  • Emaille bekers kunnen niet in de magnetron.

  • Houd rekening met de wisseling van heet naar koud en andersom, emaille houdt niet zo van snelle temperatuurwisselingen.

  • Warm melk of chocolademelk op in de beker, want de beker kan zonder problemen op een kookplaat of gasfornuis geplaatst worden, maar ook is een emaille beker ovenvast.

  • Gebruik een emaille beker als drinkbeker in de badkamer.

  • Emaille is krasvast. Maar om de bekers mooi te houden, kunt u het beste roeren met lepeltjes van hout of kunststof.

Cupcake in a mug, maar dan in een emaille beker

Cupcake in a mug, cake in a cup, cupcake in een mok. Het is een cakeje wat in vijf minuten klaar is. Handig toch voor als u even niets lekker bij de koffie heeft? Misschien heeft u wel eens van dit recept gehoord? Meestal staat er in het recept voor cake in a mug dat u een aardewerk kopje dient te gebruiken. Een dergelijk kopje kan ook in de magnetron. Dat is de reden waarom het cakeje zo snel klaar is. Dit recept zou u ook in een emaille beker en in de oven kunnen maken. Het duurt iets langer, maar als u de oven van te voren al voorverwarmd, is het cakeje ook snel klaar. Dat wordt genieten van het snelle zelfgemaakte cakeje in een emaille mok.

Een emaille beker voor allerlei drankjes

Schenk uw melk in een emaille beker, rechtstreeks uit een ouderwetse melkkan. Of wat dacht u van een mok met verse koffie of een kopje thee uit een koffiekan of een theepot van emaille. Ook water uit een geëmailleerde waterkan, drinkt u in een emaille beker. Wat dacht u van een beker met glühwein of chocolademelk. Heerlijk als het koud weer is. Het emaille werkt als ook als isolatielaag en zo blijft uw drankje langer warm. De bekers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en in twee varianten met stippen.

Voor welke emaille beker gaat u?

Keukenemaille.nl heeft leuke emaille bekers. De bekers zijn geschikt voor warme en koude dranken en verkrijgbaar in een uitvoering van 250 ml of 400 ml. De kleine variant is verkrijgbaar in de volgende kleurencombinaties: rood , rood met witte stip , wit, en blauw met een zwarte rand. Gaat u voor een emaille beker met een inhoud van 400ml? Deze kunt u bestellen in allerlei kleuren: rood, wit, en blauw. Maar ook in een variant met een opdruk, zoals een bloemenpatroon en een stippenmotief. Wilt u snel zo’n handig emaille beker gaan gebruiken? Gelukkig bezorgt Keukenemaille uw bestelling snel aan huis!

Meer

Emaille bekers Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items