Emaille borden

Emaille borden zijn praktisch

Emaille borden zijn vooral praktisch in gebruik. De vele voordelen van e-mail zorgt dat de borden voor allerlei gebruiksdoeleinden geschikt zijn. Dankzij de duurzame eigenschap van emaille, heeft u jarenlang plezier van een bord of één van onze andere emaille keukenspullen om mee te serveren. Bij Keukenemaille kunt u naast emaille borden, ook bekers van emaille, waterkannen en koffiekannen aanschaffen. Heel veel mooi serviesgoed voor extra veel gezelligheid op tafel. Een keukentafel vol geëmailleerde keukenspullen zorgt voor het het authentieke gevoel, ofwel de sfeer uit grootmoeders tijd.

Waar kunt u emaille borden voor gebruiken?

Emaille borden als aanvulling naast uw porseleinen of aardewerk servies, bent u op iedere gelegenheid voorbereid. Waar kunt u emaille borden allemaal voor gebruiken? Hieronder schetsen we enkele situaties, waarbij emaille borden uitstekend van pas komen:

  • borden om mee te decoreren

  • borden om mee te presenteren

  • voor gebruik op de camping

  • als barbecuebord

  • handig bord om mee te nemen op een picknick

Emaille borden staan dus gezellig op tafel met bijvoorbeeld koekjes of borrelhapjes. Natuurlijk kunt u emaille borden ook gebruiken als eetbord. Waar u een borden van emaille ook voor wilt gebruiken, eén ding is zeker, de borden komen altijd van pas!

Emaille servies vroeger en nu

Vroeger stond de keukenkast vol met emaille servies. Vanwege functies als duurzaamheid, hygiëne en onbrandbaarheid, kwam je het servies veelvuldig tegen bij de huishoudens. Nu is emaille vooral hip en trendy. Vaak zie je emaille servies ook als decoratie in een vitrinekast, als accessoires op een raampost in de keuken of in de veranda. Emaille servies kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, een plekje in de veranda is dan ook helemaal geen gek idee.

Emaille borden. Heel ouderwets en makkelijk afwasbaar.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters