Emaille borden

Emaille borden zijn praktisch

Emaille borden zijn vooral praktisch in gebruik. De vele voordelen van e-mail zorgt dat de borden voor allerlei gebruiksdoeleinden geschikt zijn. Dankzij de duurzame eigenschap van emaille, heeft u jarenlang plezier van een bord of één van onze andere emaille keukenspullen om mee te serveren. Bij Keukenemaille kunt...

Emaille borden zijn praktisch

Emaille borden zijn vooral praktisch in gebruik. De vele voordelen van e-mail zorgt dat de borden voor allerlei gebruiksdoeleinden geschikt zijn. Dankzij de duurzame eigenschap van emaille, heeft u jarenlang plezier van een bord of één van onze andere emaille keukenspullen om mee te serveren. Bij Keukenemaille kunt u naast emaille borden, ook bekers van emaille, waterkannen en koffiekannen aanschaffen. Heel veel mooi serviesgoed voor extra veel gezelligheid op tafel. Een keukentafel vol geëmailleerde keukenspullen zorgt voor het het authentieke gevoel, ofwel de sfeer uit grootmoeders tijd.

Waar kunt u emaille borden voor gebruiken?

Emaille borden als aanvulling naast uw porseleinen of aardewerk servies, bent u op iedere gelegenheid voorbereid. Waar kunt u emaille borden allemaal voor gebruiken? Hieronder schetsen we enkele situaties, waarbij emaille borden uitstekend van pas komen:

  • borden om mee te decoreren

  • borden om mee te presenteren

  • voor gebruik op de camping

  • als barbecuebord

  • handig bord om mee te nemen op een picknick

Emaille borden staan dus gezellig op tafel met bijvoorbeeld koekjes of borrelhapjes. Natuurlijk kunt u emaille borden ook gebruiken als eetbord. Waar u een borden van emaille ook voor wilt gebruiken, eén ding is zeker, de borden komen altijd van pas!

Emaille servies vroeger en nu

Vroeger stond de keukenkast vol met emaille servies. Vanwege functies als duurzaamheid, hygiëne en onbrandbaarheid, kwam je het servies veelvuldig tegen bij de huishoudens. Nu is emaille vooral hip en trendy. Vaak zie je emaille servies ook als decoratie in een vitrinekast, als accessoires op een raampost in de keuken of in de veranda. Emaille servies kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, een plekje in de veranda is dan ook helemaal geen gek idee.

Het feit dat emaille producten lang meegaan, was één van de redenen waarom het servies vroeger vooral werd gebruikt. Ook omdat de borden makkelijk afwasbaar zijn. Het gladde oppervlak voorkomt dat er voedsel of vocht in aanraking kan komen met het staal, wat bij borden van aardewerk wel kan gebeuren. Er hoeft maar één barstje in te komen en er kunnen al voedselresten in achterblijven. Als laatste maakt de eigenschap onbrandbaarheid het mogelijk om de borden in de oven te gebruiken. Emaille borden zijn ovenvaste borden.

Emaille borden voor elke gelegenheid

Er zijn veel gelegenheden waarbij emaille borden de ideale borden zijn. Decoreren en presenteren, dat kan met emaille borden. Met deze borden kunt u lekkers zoals, koekjes, taart, hapjes en chocolaatjes op een leuke en decoratieve manier serveren. Zo heeft u meteen een mooie eyecatcher op tafel.

Natuurlijk staan de borden ook leuk en sfeervol in de servieskast.

Daarnaast kunt u emaille borden gebruiken als eetbord bij een picknick, barbecue of op de camping. Wij adviseren wel om kunststof bestek te gebruiken om zo emaille laag niet te kunnen beschadigen. En u kunt de borden jaar in en jaar uit gebruiken tijdens gezellige eetmomenten. Gaat u altijd kamperen? Berg dan uw emaille borden en bekers standaard op in de caravan of bij uw kampeerspullen. Zo heeft u altijd de beschikking over het ideale serviesgoed. Bij kamperen hoort onder ander afwassen. Wilt u emaille borden mooi houden? Het beste is om ze met de hand af te wassen. Houdt u van picknicken? Bewaar dan emaille servies in een mooie picknickmand. Altijd handig toch, want emaille borden zijn licht in gewicht en verdragen wel een klein stootje.

Wij hebben diepe en platte borden voor binnen- en buitengebruik. De borden zijn op voorraad en worden snel bij u thuisbezorgd.

Meer

Emaille borden Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items