Houten lepels

Houten roerlepels en houten spatels

Houten lepels zijn onmisbaar in de keuken. Met gebruik van houten lepels en spatels beschadigen  emaille pannen en overig emaille kookgerei niet. Keukenemaille heeft meerdere maten houten roerlepels in het assortiment. Met de grote houten lepel van 50 centimeter lang, roert u eenvoudig in de soep in de grote emaille kookpannen. Ook voor houten spatels, een houten deegroller, een honinglepel of een vleesklopper van hout, kunt u bij ons terecht. Allemaal houten accessoires voor een aantrekkelijke prijs. U vindt het bij Keukenemaille.nl.

Met het gebruik van houten lepels en spatels bent u milieuvriendelijk bezig. Ook straalt hout een bepaalde sfeer uit. Ze staan mooi in een emaille pan en gezellig op tafel. Een sfeer die u niet of minder heeft met kunststof roer lepels en spatels. Was na gebruik uw houten lepels, spatels en planken goed af met heet water, om bacterievorming voorkomen. Zorg goed voor houten roerlepels, spatels en ander houten keukenhulpjes, want dan beleeft u er jarenlang plezier van.

Onderhoud van houten keukenaccessoires

Het liefst stoppen we alles in de vaatwasser, zo ook houten pollepels en houten snijplanken. Dergelijke keukenproducten zijn helemaal niet duur. Mochten houten roerlepels versleten zijn, dan zijn ze ook zo weer te vervangen. Houten keukenaccessoires drogen enorm uit in de vaatwasser. Wij raden daarom af om uw houten roerlepels, spatels en houten planken niet in de vaatwasser te laten reinigen. Dit vanwege het hete water, de hoge droogtemperaturen en agressieve toevoegingen in vaatwastabletten. Graag willen wij nog meer tips meegeven om uw houten keukengerei mooi te houden.

.

  • Was houten keukengerei in een warm sopje af of spoel ze meteen na gebruik af. Gebruik heel weinig afwasmiddel en laat de houten lepels ook niet te lang in het sopje liggen.

  • Droog houten lepels, spatels en snijplanken na het afwassen zo spoedig mogelijk met een schone en droge theedoek af.

  • Omdat hout geuren en smaakstoffen opneemt, adviseren wij om voor sterk gekruide gerechten aparte houten lepels en spatels te gebruiken.

  • Laat houten keukengerei niet te dicht bij een warmtebron liggen in verband met het kromtrekken van het hout.

  • Voorkom het splijten van het hout verzorg uw houten keukengerei zo af en toe eens door het hout in te smeren met een olie.

Vleesklopper van hout

De collectie van houten keukenaccessoires van Keukenemaille bevat ook een houten vleesklopper. Een vleesklopper wordt gebruikt om een stuk vlees mals te slaan. Op de kop van de vleesklopper zit aan beiden kanten gekarteld metaal. Door op het vlees te slaan raakt de structuur van het vlees beschadigd. Zo worden taaie stukken vlees zacht en heerlijk mals. Met een lengte van 32 cm is de vleesklopper massief genoeg om ook grotere stukken vlees te bewerken. Bent u op zoek naar een houten vleesklopper? Bij Keukenemaille bestelt u al een vleesklopper voor de aantrekkelijke prijs van €3,95

Honinglepel

Het bijzondere aan een honinglepel is de ronde bol met gleuven aan het uiteinde. Heel gemakkelijk kan de honing in de vorm worden gerold, waardoor u zonder knoeien een beetje honing in uw thee of in een gerecht kan schenken. U kunt de honing lepel ook gebruiken voor stroop. Met een honinglepel kunt u beter doseren en heeft u geen last meer van plakkerige vingers of druipende theelepels. Een honinglepel is een handig keukenhulpje en een leuk cadeautje! Want een potje eigen honing met een een houten honinglepel, geeft toch leuk weg?

Houten deegrollerOp zoek naar een houten deegroller? Voor het uitrollen van brooddeeg of pizzadeeg is een houten deegroller een onmisbare keukenhulp. In onze collectie van houten keukenhulpjes, treft u ook een houten deegroller.

Maak een houten deegroller na gebruik meteen schoon door de resten deeg te verwijderen en vervolgens de deegroller na te wrijven met een vochtige theedoek. Dan blijft hij jarenlang mooi. Blijven er wel restjes plakkerig deeg aan de deegroller vastzitten? Laat de resten eerst goed drogen en daarna kunt u ze er gemakkelijk af halen. Een deegroller van hout en andere handige keukenhulpjes, bestelt u eenvoudig en snel bij Keukenemaille.nl

Houten lepels, houten spatels en meer houten keukenhulpjes

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Actieve filters