Koken met emaille

Emaille pannen en meer

 

Waan je terug in grootmoeders tijd met de geëmailleerde keukenproducten van Keukenemaille.nl. Beleef het nostalgische gevoel en kook de heerlijkste stoof- en stamppotten, groentesoep of stoof een lekker sudderlapje. Geëmailleerde kookproducten, als pannen, braadsledes, maatbekers en vergieten zijn erg decoratief en een prachtige aanwinst voor in de hedendaagse keuken. Bovendien bevatten de producten zeer veel positieve eigenschappen, waardoor ze uitermate geschikt zijn om mee te koken. Houdt u van koken en van nostalgie? Kies dan voor koken met emaille.

De beschermlaag geeft geen stoffen af, wanneer deze in aanraking komt met voedingsmiddelen waardoor voedsel zuiver en gezond blijft. Dankzij al deze eigenschappen is emaille ideaal voor kookgerei.

De kookkunsten van oma zijn nog altijd populair in de Nederlandse keuken. En daar passen de geëmailleerde pannen en andere kookproducten natuurlijk helemaal bij. Wie kent ze niet? De grijsgewolkte emaille pannetjes op het petroleumstelletje of op de kachel? Bij oma stond de hele dag het eten te pruttelen op het vuur en kwamen de heerlijke geuren je tegemoet.

De keuken stond vroeger vol met emaille keukengerei. Van schalen en pannen tot koffie- en waterkannen, lepelrekken en zand zeep soda rekjes.

 

Geëmailleerde pannen zijn ook nog eens geschikt voor elke warmtebron. Het maakt niet uit op welke warmtebron u thuis kookt, want emaille pannen kunnen altijd.

In een emaille pan kunt u prima vlees aanbraden. De emaille laag neemt geen geurtjes en smaken uit het gerecht op. En na gebruik maakt u de pan weer gemakkelijk schoon. Ook is de pan wat lichter in gewicht dan een gietijzeren pan, omdat er gebruik is gemaakt van dunner plaatstaal.

Bereid uw favoriete stoofgerechten, soepen en  stamppotten in een emaille pan van Keukenemaille en beleef de sfeer van vroeger.

Koken met emaille producten

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw