Decoratieve keukenspullen

Decoratieve keukenspullen in vele kleuren

Emaille producten zijn niet alleen functioneel, maar ook erg decoratief. Laat uw (landelijke) keuken tot leven komen met het keukenspul uit grootmoederstijd. Of vrolijk uw veranda op met keukenemaille. Emaille keukenspullen werden vroeger al in uiteenlopende kleuren gemaakt. De pannen voor op het petroleumstel kregen diverse kleuren groen, blauw, zwart, rood. Ook zijn de oranje gevlamde, crème en grijsgewolkte emaille keukenspullen erg bekend. Dit zijn inmiddels echte brocante decoratie modellen geworden. Bij Keukenemaille vindt u nieuwe geëmailleerde kookproducten en keuken toebehoren. Producten in diverse kleuren en met verschillende dessins. Kiest u net als wij voor de slijtvaste producten van Keukenemaille?

Nieuw emaille keukengerei

Bij Keukenemaille vindt u nieuw geëmailleerd keukengerei, die u kunt gebruiken in de keuken of neer kan zetten als decoratie in de vitrinekast, keuken of in de tuin. Bij ons vindt u keukenemaille in allerlei kleuren en met leuke prints. Emaille is hip en trendy en weer helemaal terug van weggeweest. De duurzame emaille artikelen gaan lang mee, waardoor emaille keuken producten een goede investering zijn. Daarnaast zijn de producten niet duur. Onze collectie bestaat uit heel veel emaille keukenspullen om mee te decoreren of gebruiken Wij hebben onder andere waterkannen, koffiekannen en melkkannen van emaille. Maar ook voor emmers, potten en lepelrekken kunt u bij ons komen shoppen. Neem eens een kijkje in onze webshop en maak kennis met de producten van Keukenemaille.nl.

Functioneel en decoratief

In ons assortiment vindt u heel veel artikelen, die u kunt gebruiken en die tevens gezellig staan in uw keuken. Wij hebben koffiekannen, waterkannen, melkkannen, emmers en potten en een lepelrek om de keuken gezellig mee aan te kleden. Alle producten verkopen wij in verschillende maten en kleuren.

Waterkannen, koffiekannen en melkkannen staan erg decoratief en gezellig op tafel. Wij hebben waterkannen voor 2 liter water of limonade. Koffiekannen met handvat of met oor. En de melkkannen van Keukenemaillle zijn verkrijgbaar met deksel of met oor. Welke soort kan wilt u graag? Of gaat u voor een serie rode kannen met witte stippen? Van elk soort kan hebben wij een rode, blauwe en een witte variant.  

Bent u op zoek naar grote voorraadpotten? Dan bent u ook bij Keukenemaille aan het juiste adres. Zelfs het huis of de keuken soppen kan met keukenemaille, want ook emmers behoren tot ons assortiment.

Decoratieve emaille keukenspullen

Er zijn 27 producten.

Item 1-9 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters