Lepelrek

Lepelrek van emaille: een nostalgische blikvanger in een nieuw jasje

Een emaille lepelrek is een echte nostalgische blikvanger in de keuken. Bij Keukenemaille kunt u een compleet lepelrek of een los lepelrek kopen. Al onze emaille producten zijn in nieuwe staat. Met de aankoop van een emaille lepelrek of één van onze vele andere emaille keuken producten, bent u verzekerd van een nieuw artikel in een oud jasje. Of juist een oud product in een nieuw jasje. Geen brocante decoratie, maar echte nieuwe emaille keukenspullen. Brocante emaille, wat u vast wel eens op een markt of fair bent tegengekomen, is vaak veel duurder in prijs. Bij Keukenemaille winkelt u heel voordelig allemaal leuke emaille keukenspullen bij elkaar.

Bent u op zoek naar een complete emaille lepelrek set of juist alleen een los lepelrek? Zoek niet langer en bestel uw lepelrek online in onze webwinkel.

Waaruit bestaat een complete set lepelrek?

De lepelrek sets zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en crème en de bijgeleverde lepels zijn van wit emaille. Een emaille lepelrek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • een blauw of een crèmekleurig geëmailleerd wandbord in een sierlijke vorm

  • één witte juslepel van 6 cm

  • één witte soeplepel van 10 cm

  • een schuimspaan van 10 cm

Heeft u nog een mooi plekje over in uw sfeervolle nostalgische keuken voor het ophangen van een lepelrek? Een emaille lepelrek mag zeker niet ontbreken in uw nostalgische Oud Hollandse keuken vol met sfeervolle emaille keukenartikelen.

Bovenaan en in de onderkant, zowel links als rechts, zitten al gaatjes, zodat u het lepelrek snel en eenvoudig op kunt hangen. Op deze manier hangt het lepelrek ook goed vast.

De afmetingen van het wandbord zijn 52 centimeter hoog en 36 centimeter breed. Een complete set is verkrijgbaar voor de prijs van € 29,95.

Emaille lepels en meer

Een opscheplepel of soeplepel, juslepel of een schuimspaan vallen onder de meest gebruikte keukenhulpjes in de Nederlandse keuken. Vooral vroeger werden deze emaille lepels vaak gebruikt. Denk maar aan oma’s soep met zelfgetrokken vleesbouillon. Bij het koken van vlees komt schuim vrij., Een schuimspaan is dan een handig hulpstuk. De opscheplepel of soeplepel is verkrijgbaar in meerdere maten en ook de vergietlepel is los verkrijgbaar bij Keukenemaille.nl. Al deze lepels hangen mooi aan een emaille lepelrek, die natuurlijk ook los verkrijgbaar is voor de prijs van €19,95. Bij Keukenemaille stelt u helemaal zelf uw eigen lepelrek samen!

Los lepelrek

Heeft u wel emaille soeplepels, juslepels of een schuimspaan, maar nog geen lepelrek? Dan verkopen wij ook losse lepelrekken. U krijgt dan alleen het wandbord thuisbezorgd. Een los lepelrek is er in de kleur blauw en crème en de afmetingen zijn 52 centimeter hoog en 36 centimeter breed. Bestel bij Keukenemaille een emaille lepelrek en uw set is compleet. Behalve emaille lepels kunt u er bijvoorbeeld ook wat houten keukenhulpjes aan hangen. De houten spatel heeft bijvoorbeeld een gaatje aan het uiteinde. Of hang een ouderwetse afwasborstel op aan het lepelrek. Eigenlijk kunt u er van alles aan hangen. Te denken valt nog aan knoflook, een bosje uien, handdoeken, theedoeken, enzovoorts.

Lepelrek van emaille. Functioneel en decoratief tegelijk!

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters