Emaille steelpannen

Steelpan nodig?

Een steelpan is een onmisbaar pannetje voor in uw keuken. Niet altijd zit een steelpan standaard bij een pannenset. Mocht u nog een steelpan nodig hebben? Kies dan voor een emaille steelpan. Een emaille steelpan is echt een super handig pannetje als aanvulling naast uw reguliere pannenset.

Steelpannen worden voor heel veel doe...

Steelpan nodig?

Een steelpan is een onmisbaar pannetje voor in uw keuken. Niet altijd zit een steelpan standaard bij een pannenset. Mocht u nog een steelpan nodig hebben? Kies dan voor een emaille steelpan. Een emaille steelpan is echt een super handig pannetje als aanvulling naast uw reguliere pannenset.

Steelpannen worden voor heel veel doeleinden gebruikt in de keuken. En met de lange steel pakt u de pan toch erg gemakkelijk van de warmtebron af! Stel, u hoeft maar voor één of twee personen te koken. Dan zou is een steelpan een ideaal keukenhulpje voor het koken van:

  • een paar aardappeltjes

  • een portie groente

  • een beetje jus

  • wat melk voor de warme choco

  • een eitje

  • een groentesaus of vleessaus

Voordelen van geëmailleerde steelpannen

Kortom; kleine steelpannen zijn handig voor erbij. Keukenemaille heeft leuke emaille steelpannen in de verkoop. Emaille heeft vele voordelen. Zo is emaille krasvast. Als u een sausje in de emaille steelpan maakt, kunt naar hartelust roeren. Emaille zorgt er tevens voor dat de pan van een isolatielaag is voorzien, waardoor uw sausje langer warm blijft. En tot slot maakt emaillen de pan duurzaam. Een steelpan met een emaille laag is onverslijtbaar. De steelpan gaat dus extra lang mee en ziet er daarnaast nog leuk en decoratief uit.

Gekleurde emaille steelpannen

Door toevoeging van gekleurde oxiden, krijgen emaille pannen hun prachtige kleuren. Bij ons vindt u diverse emaille steelpannen in de kleuren rood, blauw, creme, en zwart. Kleuren die in iedere keuken mooi staan op het fornuis. Emaille steelpannen kunnen altijd, want ze zijn geschikt voor iedere warmtebron. Bekijk onze collectie steelpannen en kies uw favoriete kleur!

Emaille steelpan voor het gemak

In het drukke en hectische alledaagse leven is gemak met koken bij velen erg gewenst. Bij het overgrote deel van de Nederlandse gezinnen gaat de voorkeur toch naar een avondmaaltijd die binnen een half uur op tafel staat. die eenvoudig schoon te maken zijn, van goede kwaliteit zijn en lang meegaan, zijn hierbij toch wel een must. Emaille pannen voldoen aan deze ‘eisen’ voor gemak in de keuken.

Was de emaille pan bij voorkeur af met de hand. Bij reinigen in de vaatwasser, kan de pan beschadigen door roestvorming. Op sommige materialen ontstaat sneller roestvorming in de vaatwasser, denk aan metalen taartvormen en cakeblikken. Deze producten zijn vaak beschadigd door gebruik. Doordat een vaatmachine nog lang vochtig kan blijven en druppels lang op de kookproducten blijven hangen, kan er roestvorming optreden. Ook kunnen emaille pannen dof van kleur worden door regelmatig reinigen in de vaatwasser.

Ziet u bruine vlekjes in uw emaille pan? Dan zijn dit vaak eiwitten uit voedsel. Deze kunt u heel eenvoudig verwijderen met wat azijn en citroensap. Dit voorkomt tevens kalkaanslag.

Meer onderhoudstips voor emaille keukenhulpjes kunt u lezen in de overkoepelende categorie voor emaille kookproducten ‘Koken met emaille’. Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: “Wees lief voor uw emaille pannen!”

Soorten steelpannen van Keukenemaille

Met een emaille steelpan van hoogwaardig kwaliteitsstaal haalt u een goede pan voor weinig geld in huis. De pannen zijn van hoogwaardig staal en verkrijgbaar in twee verschillende maten en meerdere kleuren. In de collectie van Keukenemaille.nl treft u onder andere een steelpan met schenktuit. Wij hebben voor u een zwarte steelpan met schenktuit met een inhoud van 0,9 liter en een cremekleurige steelpan met lichtblauwe rand met een inhoud van 1,5 liter. Benieuwd naar onze overige emaille steelpannen? Bekijk ze op de productpagina ‘Steelpannen’ in onze webshop.

Wilt u onze steelpannen eerst zien, voordat u ze online koopt? Dat kan! Keukenemalle staat met een groot deel van de collectie regelmatig bij markten, fairs en beurzen bij u in de de buurt. Daarnaast kunt u onze collectie ook nog bekijken bij “Gaaf Groen Pop Up Center” aan de Meerweg 1, te Alkmaar (N-H). Hier bent u elke zaterdag en zondag welkom van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer

Emaille steelpannen  Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items