Emaille steelpannen

Steelpan nodig?

Een steelpan is een onmisbaar pannetje voor in uw keuken. Niet altijd zit een steelpan standaard bij een pannenset. Mocht u nog een steelpan nodig hebben? Kies dan voor een emaille steelpan. Een emaille steelpan is echt een super handig pannetje als aanvulling naast uw reguliere pannenset.

Gekleurde emaille steelpannen

Door toevoeging van gekleurde oxiden, krijgen emaille pannen hun prachtige kleuren. Bij ons vindt u diverse emaille steelpannen in de kleuren rood, blauw, creme, en zwart. Kleuren die in iedere keuken mooi staan op het fornuis. Emaille steelpannen kunnen altijd, want ze zijn geschikt voor iedere warmtebron. Bekijk onze collectie steelpannen en kies uw favoriete kleur!

Was de emaille pan bij voorkeur af met de hand. Bij reinigen in de vaatwasser, kan de pan beschadigen door roestvorming. Op sommige materialen ontstaat sneller roestvorming in de vaatwasser, denk aan metalen taartvormen en cakeblikken. Deze producten zijn vaak beschadigd door gebruik. Doordat een vaatmachine nog lang vochtig kan blijven en druppels lang op de kookproducten blijven hangen, kan er roestvorming optreden. Ook kunnen emaille pannen dof van kleur worden door regelmatig reinigen in de vaatwasser.

Ziet u bruine vlekjes in uw emaille pan? Dan zijn dit vaak eiwitten uit voedsel. Deze kunt u heel eenvoudig verwijderen met wat azijn en citroensap. Dit voorkomt tevens kalkaanslag.

Emaille steelpannen zijn handig. Ideaal voor kleinere hoeveelheden.

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters