Betaalmethoden

Bankoverschrijving
Je kunt het bedrag binnen 7 dagen zelf overmaken via jouw eigen bank. Na ontvangst van de betaling gaat je bestelling in productie. Je ontvangt tijdens de bestelling de bankgegevens voor het overmaken. Dit is niet de snelste manier van bestellen, aangezien de betaling er een aantal dagen over kan doen.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Contant bij afhalen
Indien u uw bestelling wenst af te halen bij ons afhaalpunt in Heerhugowaard, nabij Alkmaar, kunt u natuurlijk ook contant betalen. Tijdens het bestelproces kunt u aanvinken dat u uw bestelling wilt afhalen. Indien uw bestelling binnen is nemen wij contact met u op om een afpraak te maken. Afhalen kan wanneer het u uitkomt; overdag, 's avonds of in het weekend. Pinnen is nog niet mogelijk.

Direct E-Banking
Met sofortbanking (voorheen Direct E-Banking) kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen - u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.
Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Mister Cash
Het online betalen met Mistercash heeft als grootste voordeel dat het een zeer veilige manier van betalen is. Daar komt nog bij dat het erg eenvoudig is en wat natuurlijk ook belangrijk is dat het heel snel werkt. Mistercash is een betaalmiddel voor alle inwoners van Belgie. U moet wel aangesloten zijn bij een van de volgende Belgische banken:

  • KBC
  • Dexia bank
  • Fortis bank
  • FINTRO
  • AXA bank
  • CBC
  • ING bank
  • VDK Spaarbank